Přítomno členů: 7

Osadní výbor:

1. byl seznámen s převodem parcely č. 367/5. Tato parcela byla ve vlastnictví státu a nyní byla převedena do vlastnictví města NMNM.

2. projednal prořezání keřů na parcele 381/1, která je majetkem pana Šína. S vlastníkem a zástupci MěÚ NMNM proběhlo jednání týkající se zeleně zasahující z této parcely do veřejné komunikace. Vlastník navrhoval, aby obec svépomocí keře prořezala. Osadní výbor s touto variantou nesouhlasí a navrhuje zajištění prořezání vlastníkem nemovitosti.

3. odsouhlasil údržbu hřiště firmou TS Nové Město na Mor. – údržba prolézaček a odstranění zeměkoule z bezpečnostních důvodů;

4. byl informován, že proběhne další kolo jednání zástupců MěÚ se zástupcem vlastníka bývalé restaurace, jejíž stav ohrožuje kolemjdoucí občany a hrozí zde nebezpečí úrazu;

5. byl informován o stavu příprav stavby odkanalizování Rokytna – Petrovic a Hlinného. V těchto dnech proběhne výběrové řízení na dodavatele stavby a v případě potvrzení dotace budou nadále probíhat kroky k realizaci samotné stavby.